Yksityisyydensuoja2019-12-10T07:10:01+00:00

Vastuu henkilötiedoista

Retail Store Scandinavia 556658-3778 on vastuussa tässä sivustossa käsitellyistä henkilötiedoista sekä asiakkaidemme ja toimittajiemme tiedoista.

Retail Store Scandinavia AB suojelee meihin yhteyttä ottavien yksityisyyttä. Henkilötietoja, joita keräämme sivustollamme sopimuksen perusteella tai muuten, käytetään vain aiottuun tarkoitukseen. Suojaamme tiedot asiattomalta pääsyltä ja käytöltä.

Tietoa henkilötiedoista

Jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä tuen, sopimuksen, palvelun, kyselyiden tms. yhteydessä, meidän on tallennettava nimesi, osoitetietosi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Vastaamme siitä, että näitä tietoja käytetään ainoastaan aiottuun tarkoitukseen ja suojaamme niitä asiattomalta pääsyltä.

Sivustomme

Henkilötietoja (www.rscount.se), joita jätät yhteydenottosivullemme, käytetään ainoastaan siihen, että voimme ottaa sinuun yhteyttä ja tarjota haluamasi tiedot.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä, joilla mitataan kävijämääriä ja tilastoja. Niitä ei tallenneta yksilötasolla, joten emme näe, kuka sivustoamme on käyttänyt.

Alihankkijat

Teemme toisinaan yhteistyötä alihankkijoiden kanssa. Henkilötiedot voidaan luovuttaa alihankkijoille, kun ne suorittavat Retail Store Scandinavia AB:n tilaamia palveluita. Valitsemme alihankkijakumppanimme erittäin tarkasti, ja ne toimivat Retail Store Scandinavia AB:n henkilötietoavustajina.

Retail Store Scandinavia AB ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille muissa tapauksissa kuin mitä tässä yksityisyydensuojakäytännössä on esitetty. Henkilötiedot voidaan sitä vastoin joutua luovuttamaan poliisille tai muulle viranomaiselle, jos Retail Store Scandinavia AB velvoitetaan luovuttamaan ne lain tai viranomaispäätöksen nojalla.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Jos sinulla on kysyttävää yksityisyydensuojakäytännöstämme, henkilötietojen käsittelystä tai virheellisten tietojen korjaamisesta, ota yhteyttä henkilötietovastaavaan: info(a)retailstore.se.

Sinulla on oikeus pyytää kerran kalenterivuodessa veloituksetta tietoja niistä henkilötiedoista, joita Retail Store Scandinavia AB käsittelee sinusta. Rekisteriotetta on pyydettävä kirjallisesti ja pyyntö on allekirjoitettava käsin. Lähetä pyyntö osoitteeseen.

info(a)retailstore.se

Go to Top