RS Count Henkilölaskuri – Näin se toimii

Anturit sijoitetaan sisäänkäynnin tai muun mitattavan alueen yläpuolelle. Antureiden virransyöttö toimii Power over Ethernet -tekniikalla, joten vain verkkokaapelit ovat tarpeen. Viestintä pilvipohjaiseen palvelinratkaisuun hoidetaan olemassa olevan verkon kautta turvallisella ja salatulla OPEN VPN -liitännällä tai 3G/4G-viestinnällä.

Kävijälaskuri voidaan myös helposti integroida toisiin järjestelmiin avoimen API-rajapinnan ansiosta.

RS Count Henkilölaskuri
RS Count Henkilölaskuri

RS Count Henkilölaskuri – Anturimme

RS Count Henkilölaskuri 3D-stereoantureita on saatavana sekä sisä- että ulkokäyttöön ja erilaisiin olosuhteisiin. Anturit voidaan kytkeä sarjaan, jolloin ne toimivat yhtenä yksikkönä esimerkiksi leveässä sisäänkäynnissä. Anturit valmistetaan ja kehitetään Saksassa, ja niissä hyödynnetään autoteollisuuden automaattista ohjaustekniikkaa, jonka tarkkuuden on oltava erinomainen.

Anturit yhdistyvät älykkääseen, erittäin dynaamiseen stereoskooppiseen linssiin ja riittävään laskentatehoon, mikä auttaa luomaan erittäin tarkan kuva-analyysin. Monipuolinen sovellusohjelmisto ja päivitetty, tyylikäs muotoilu täydentävät tuotteen. Saatavana myös ulkokäyttöön.

Tietoa Hellasta

HELLA Aglaia Mobile Vision GmbH on maailman johtava älykkäiden kuvankäsittelyjärjestelmien kehittäjä. HELLA-konsernin osana olemme ratkaisutoimittaja, jonka tavoitteena on kehittää teknisiä standardeja ja ylittää asiakkaiden odotukset.

RS Count Henkilölaskuri

Myynti

Niklas Nedrén
+46 31-376 55 01
+46 704 – 10 57 20
niklas.nedren(a)retailstore.se

Patrick Johnsson
+46 31-376 55 12
+46 704 – 10 38 16
patrick.johnsson(a)retailstore.se

Vaihde

+46 31-376 55 00
info(a)retailstore.se

Käynti- ja toimitusosoite

Retail Store Scandinavia AB

KUNGSBACKA:
Borgås Gårdsväg 11
434 39 Kungsbacka

Ota meihin yhteyttä